Broderen med familie og me var invitert på middag i Bergen til mi kjære svigerdatter og sønn. Etter ein fantastisk middag fekk me servert dessert. Om det var dei vaksne eller ungane som likte det best veit eg ikkje. Eg trur det smakte for alle:)) Eg var imponert over måten den var tillaga på.
Ein tom valnøttboks var dekorert med decorlimband. Fylt med ris og bølgepapp. Slik at det vart både stødig og tungt. Deretter tredde ho frukt og blåbær på pinne saman med eit gelehjerte og skumsnop på toppen.
Fryd for munn og auge....
Fantastisk!
Eit litt sunnere alternativ...men fortsatt kjempe kreativt. Blåbær på lyng til sjølvplukk:))) Som det står på glasset 45% blåbær så då må jo resten vera lyng:)
dei smakte godt og det var gildt med sjølvplukk.
Takk for at eg fekk dele ideane dine Ingri! Du er kjempekreativ og flink.
Klem
Så gode idéer! Morsomt;), -og fristende;)
SvarSlettSender mange tusen takk til Ingri for at du fikk dele hennar kreative idè. Superstilig og så fristande som det var :)
SvarSlettSer at du har vore litt rundt omkring og hatt gode sommardager. Det er liksom tid for det:)
Ha fortsatt gode sommerdager!
KariLklem:)
Takk fof finfin tid sammen i Bergen og idéene eg fekk fra deg Kari! Å dela ein idé e som å så ein hage, tenk kor møje spennane som då kan komma fram:)
SvarSlettLekkert og fristende. Selvplukk ideen var ikke dum, hehe :-)
SvarSlettEg hadde gjerne tatt eit slikt spyd:)
SvarSlettMummistoff har eg kjøpt her: http://www.etsy.com/shop/tillukka. Men eg ser at akkurat no har ho veldig lite til salgs.
Så godt det så ut. Og for en smart måte å servere dessert på.
SvarSlettSlik jeg jeg gjøre i neste forening. Det vil være noe nytt :)
Håper du har hatt en fin sommer så langt.
Fortsatt fin helg til deg.
Klem