tirsdag 30. september 2014

Vinteren litt på forskudd Denne veka har det vore snømannsverkstad  hjå meg.... Ha kosa meg saman med desse gode vennene. Ny venner har fått sin personlighet.... dette er jillt. Eg skal ha nokre kurs i haust og då er det godt å ligge i forkant.
 Ein kveld var det naseproduksjon


 Skal vi ta sin dans eller to?


 Godt med ull når det er kaldt ute...desse er ikkje heilt klar men snart Kanskje me treffest ei helg:) Det er ennå ledige plasser på kurs:)


Ulike material - ullfilt, vatt, heimstrikka stoff, mulighetene er mange.


Desse er klar til helgatur allerede til helga.


Ha ei goé og kreativ veke forsatt. Eg skal kose meg saman med desse og det blir nokre fleire snømannnsvenner etter kvart.......mange står klar til få sin personlighet.


Klem
Lilla dør

8 kommentarer:

 1. Jammen noen herlige snømenn.
  Koselige å pynte med til vinteren de da.
  Lykke til med kurs, :)

  SvarSlett
 2. Berre so fiiine Kari , gleda meg til du kjem til Florø og Vestlandstreff, skulle ønske eg kunne vere med å lage, men eg får nøye meg med å sjå på dei denne gangen..... Klem

  SvarSlett
 3. Hei, Kari!

  Tusen takk for fin kommentar og besøk på bloggen min! Måtte jo ta en gjenvisitt, og du verden for noen HERLIGE snømenn du har laget..!! Masse sjel og personlighet i hver eneste en! Selv fikk jeg en bunke julestoffer i hus i dag, det lakker og lir! Vi går en fin tid i møte :)

  Ha ei fortsatt fin uke!

  Klem fra Levanger :)

  SvarSlett
 4. Å, så mange fine snømenn, helt herlige:) Nå skal symaskinen frem her i huset, håper det er greit for deg at jeg prøver å kopiere?
  Ha en fortsatt fin og kreativ uke:)
  Klem.

  SvarSlett
 5. Fantastiske snømenn Kari :)
  Glede meg til å gå på kurs ;)

  Hege

  SvarSlett
 6. Så fine ! Personlighet har dei, det er sant! Ingen heilt like, og glade ser dei ut til å vera! Og det høyrest ut som du storkosar deg med dei! Eg blir heilt glad eg og! Lukke til med kurset! Klem

  SvarSlett
 7. Så herlige de var! Små personligheter alle sammen :)

  SvarSlett
 8. Så mange fine snømenn, med hver sin personlighet!

  SvarSlett