fredag 21. november 2014

Eplesyltetøy


Eg var så heldig å få nokre eple.......
Og kva er bedre enn eplemos:)


 Eg skreller og deler eplene opp før eg puttar dei i ei gryte på svak varme og lar dei stå til dei er møyre og så har eg litt sukker i. Rører det til det er godt oppløyst.



 Klar til ha på glass deretter i frysen.


Ha goé helg. Her blir det smaksprøve på verdens beste syltetøy.

Klem
Lilla dør

2 kommentarer:

  1. Dette er snadder! I år fikk jeg ikke tak i epler, men har litt i fryseren fra i fjor. Blir det tilslørte bondepiker til dessert på søndag? Smaker også godt på grovbrød til frokost.

    Riktig god helg fra Ingunn

    SvarSlett
  2. Såg kjempegodt ut ! Eg er så heldig at Kari lagar og eg får om eg vil ha, ho har epletre i hagen, Aromaepler. :-)

    SvarSlett