mandag 5. september 2011

Linstoff


Igår var me ein dagstur innom bade- og kurbyen Jurmala på veg heim frå Riga. Der kom eg over ein stoffbutikk som selde flott linstoff på rull. Den rosa og offwhite tenkte eg til duk eller løper. Dei to andre blir enten kuvertbrikke/løper eller koppehanduk. Så kanskje kan Lilladør selge ferdig sydde håndduker? Eller kanskje det blir julegåver.Desse to linstoffa var ca 55cm bredda på. Som sagt fine til handkle og kurveløper tvers over bordet . Flotte mønster i dei ! Sjå det er lilla stripe i det eine av stoffa til ære for lilladør kanskje velger å tru det ....Her er nokre bilde frå den flotte stranda i Jurmala som og er kjent for alle spa-hotella som ligge på rekke og rad.
Det var ein flott seinsommardag der igår med sol og godt over 20 grader.

3 kommentarer:

 1. Flotte stoff du har kjøpt deg. Det er mye fint i Riga. Hadde en kort stopp der for en del år siden da vi var på reise til Latvia. Kjøpte med meg litt stikka ting. Flott arbeid og til en billig pris. Noe vi fant i Lativa som var veldig billig var kurvarbeider. Kjøpte med to store kurver. Kjempeflotte.
  I Lativa var det også ei nydelig sandstrand. Og får en temperatur i sjøen. Herlig.
  Godt å få noen slike opplvelser av og til.
  Ha ei god uke :)

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar hos meg. Heldige deg som er på ferie - du må kose deg masse. Flotte linstoffer. Klem fra Tone

  SvarSlett