onsdag 22. februar 2012

An Angels Story


 Eit prosjekt eg har helde på med ei stund og som eg no har tatt opp igjen.  Håper eg klarer å gjere det ferdig i løpet av våren. Det er eit teppe av Anni Downs.


 Veldig søtt for å være meg.....men eg veit kor det vil passe inn:). Ellers har eg nok dei som er interressert i det. Når eg først har fått stryke på stoffbitane og tegna på er det gildt sofaarbeid med broderiet.

Eg er over halveis med blokkene med motiva.....ikkje så verst det. Eller?


Det er sikkert mange som har sydd dette teppet. Eg har sett det i mange fargar og utgåver........dei fleste er vel ferdig for lenge sidan. Men det heiter jo bedre seint enn aldri.


Eg har til og med fått i hus kantestoffet.Blomstrane som stod på kjøkkenbordet passa godt til teppet, og til fin inspirasjon. Blomstrane er "rester" frå morsdagen. 


4 kommentarer:

 1. Teppet er no fint uansett når ein lagar det. ...og englar går ikkje ut på dato, heldigvis!

  Solklem

  SvarSlett
 2. Herlige engler. Gleder meg til å se det ferdig ;) Fin kveld til deg fra meg :)
  tine

  SvarSlett
 3. Flott teppe :) og ein god følelse når ein blir ferdig med noko som egentlig skulle vore ferdig for lenge sidan :) lykke til med ferdiggjeringa, gle meg til å sjå det ferdig :)
  Klem Laila

  SvarSlett
 4. Så nydelig dette var, Kari :) et sånt teppe har jeg og lyst til å lage... :)
  Kos deg med ungene i helga, alltid kjekt å få de hjem på besøk! Har alle mine hjemme for første gang på 5 mnd, fantastisk!!

  Klem Unni

  SvarSlett