søndag 22. januar 2012

Sol, jippi, ut på tur aldri sur:)


Klar for tur på Sele stranda ... fotoapparatet må være med.....saman med godt turfølge. 


 Sol og kaldt kan det bli bedre ein vintersdag....Sjå det flotte motivet på gangstien mot stranda. Eg kunne vel nesten ha fotografert kvar av trehellene.



Og vi var ikkje åleine .....me kjørte i bilkø for å kome ned til stranda og det var ganske fullt på parkeringsplassen på Bore. Så Jærbuen hadde funnne ut at idag var det turver:)))


Det var mange fotspor i sanden .




 Er me på tur er det godt med litt å bite i ..spesielt når det er tid for lunsj og lenge sidan frukost. Her er noko både for den sunne og den som har sansen for det søte....


Og herleg er det å nyte stillheten, utsikten og kjenne sola i ansiktet.
Sandalane på stranda er bytta ut med fjellsko. Kan anbefale begge deler alt etter årstid. Desse passa best i dag.


 Utsikt mot freisten fyr... Tenk her bur eg eit drygt steinkast frå eit så flott tur område. Mitt favoritt tur område i nærmiljøet. Berre det å kjenne sjølukta er flott.



Er det ikkje flott 


 Ha ein fin søndag!

 Eg er klar for strikketøyet no! 

3 kommentarer:

  1. Det var mange flotte bilder frå Jæren. Skulle gjerne vore med på tur i slike trivelige omgivelser.

    Ha ei god veke!

    Kariklem:)

    SvarSlett
  2. Flotte bilder, Kari. Og takk for ein koseleg ettermiddag med kaffien og strikketøyet! Alltid inspirerandes å komma til deg! Toneklem

    SvarSlett
  3. Jovisst var det flott!! Nydelige bilder som var herlege å sjå. Ser du har eit Cannon EOS kamera, eg har nettopp kjøpt meg eitt (etter mange funderingar fram og tilbake på kva for eit kamera eg skulle kjøpa)- det vart Cannon EOS 500D og eg skal henta det på posten i morra. Gjett om eg gler meg og håper at det svarar til forventningane. Ha ein fin kveld. Klem.

    SvarSlett