onsdag 30. desember 2015

Jule- og desemberstrikk i familen:) Eg ser og det kjennes godt. Dei håpefulle er snart meir strikke gale enn meg sjølv......dei strikkar og kosar seg med det. Denne gule genseren har ei av mine prinsesser strikka ferdig no i juleferien. Vart kjempe lekker på ho.


 Kompelompeskjørt har den andre prissessa strikka ferdig no.
Knallfint.


 Same prinsessa har strikka denne svaledanslua. 


Desse tøffe og flotte "skitt fiske" sokkane har svigermor strikka til meg. Legg merke dei fine fargane ho har brukt. Det må bare bli hyttesokkane mine.


 Her er det nissegubbelue som blir til. Strikka også ved bålpanna så dette må jo bli ein ekte kubbenisse også med lukt:)
Ho klarte å bli ferdig med den og......


 Desse to laga eg i romjula...den eine skal flytte til Eikefjord. Eg fann ein perfekt heim til den der. Den største gubben her er ca 40 cm høg og minst 14 cm i diameter. den blir nok ståande er på hytta, den høyrer heime her. 


 Eg har ei strikkeglad og flink tante som har passert dei 90 men strikkar som aldri før. Lager eigne design og mønster. Eg er so heldig at ho stadig fyller opp lubbe korga mi her på hytta... noko eg er veldig takknemlig for. 


kjempefine og knallgoéHa forsatt ei fin romjul med eller utan strikk....

romjulsklem
frå ei stolt mamma

2 kommentarer:

  1. Mye fint du viser fram her! Så kjekt at døtrene har interesse for strikking. Aldri et kjedelig øyeblikk i vente....... Mye fint i sokkekurven. Heldig!

    Lang kveld med strikking venter her. Trivelig.

    Klem

    SvarSlett
  2. Oi, her var det mye fin strikk😊. Så heldig du er at døtrene dine har arvet strikkegleden din! Mine synes fremdeles det er enklest å ønske av mamma😉

    SvarSlett