tirsdag 13. januar 2015

Gjordt ferdig småstrikk frå " i fjor" :)


 Eg starta på dette stjerneprosjektet i desember. No har eg iallfall festa tråder og strikka ferdig dei påbyrja. Fin arbeid saman med litt kaffi. 


 På rekke og rad 


 Eg likte  godt  effekten av bling-tråden. Her har eg brukt den saman med lin
Men favoritten var den eg strikka i ubleika natur lin.  Det blir nok fleire av dei mot jul igjen...... må nok byrja endå tidligare i år.


 Marte  Helgetun  se her  sitt design av babysokkar.
 Veldig lette og snaue å strikke. Knalljillt, ferdig på eit blunk og fine blir dei. Ypperlig til restegarn i litt mjuk og tjukk kvalitet.  Alpakka er nok min favoritt her:)



Rosesokkar


Ha ei goé og kreativ veke forsatt.
Takk for kommentarar og oppmuntringar, det varmar.
Eg set stor pris på om de legg igjen nokre livstegn når de er innom.

Klem
lilla dør

3 kommentarer:

  1. Stjerner er fint ja, eg strikka i tjukk ulltråd som eg har tova, blei veldig fine...... så fine dei sokkane var.... eg skulle ko laga slike til veslegullet
    Klem

    SvarSlett
  2. Søte, små babysko! Marte Helgetun har mye god design. Fine stjerner med bling! Godt alt som er klart til neste jul.......

    Fortsatt god uke til deg!

    Klem

    SvarSlett
  3. Åh, de var vel bare nydelige de babyskoene :) Men nå om dagen synes jeg jo alt som har med babystrikk å gjøre er skjønt da.... Jeg har også litt som skulle vært gjort ferdig, det blir vel en tid til det også. Jeg har strikket årets første julegave, kjekt å være i rute ;) Fine stjerner du har laget, blir kjekt å ta dem frem i desember igjen :) Fin blåsbort dag til deg :)

    SvarSlett