søndag 11. august 2013

Ferie = mange gode late dager :)


Eg har akkurat kome heim etter to veker på den franske reviera..... nærmare bestemt i Golfe Juan, ein liten by mellom Nice og Cannes.  Franske korger høyrer då med enten vi skal av stad å handle dagens proviant eller skal på stranda med badetøy eller og strikk.Inspirert av dei franske husfargane var det perfekt å strikke ein håndduk i bomull med garnet Havblikk, mens eg låg rett ut på solsenga.Måtte jo ha med heim litt kaffimat:). Dei smakt godt.....har ennå litt igjen viss nokon vil smake. 


Det har vore lite blogging i sommar, men eg reknar med at eg er tilbake no.........trur eg. Takkar for all responsen eg får. Det varmar og gir inspirasjon.

Ha ei fin veke.
Nyt restane av sommeren forsatt.
Eg har  inntatt plassen min på terrassen, kvelden skal eg nyte der med nytt nummer av Lev Landig og ein kopp te.

Klem 
Lilla dør

4 kommentarer:

 1. Hverdagene kan være fine de og! Og nå kommer de! Og uten hverdager blir det jo ikke så stas med ferie heller! Den franske riverieraen er flott, misunner deg den ferien!

  SvarSlett
 2. Høres ut som fine dager. Godt med ferie. Gode minner som hjelper oss gjennom hverdagen.
  Klem

  SvarSlett
 3. Godt å fylle på lageret med gode sommerminner. Bloggferie her også.

  SvarSlett
 4. Nydelig farge på kakene. Hører ut som du har hatt en fin feri. Tar meg kansje en ettermiddag/kveldstund en dag, for å sitte på din nydelige fargerike terrasse, og få høre mer om den franske riverieraen :)

  SvarSlett