mandag 13. august 2012

Ein liten milepel


 Idag tidleg, faktisk før eg gjekk på jobb, passerte eg 40 000 sidevisninger på bloggen. Heilt fantastisk, tusen takk til alle dokke som er innom.  Og så er det ekstra jillt når dokke legge igjen ein liten kommentar.  Kven er dokke alle som er innom? Noen er det iallefall. Håper eg klarer å inspirere dokke litt. Igrunnen burde eg kanskje ha feira, men det har det blitt lite av. Etter jobb idag var det hagen som stod for tur. Opprydding etter sommaren:). Fått renska opp i bed etc. Hatt goe hjelp:). 
 Sommerens store hage prosjekt vart ferdig i helga.  Det kjem meir bilde av det seinare i veka. Ettermiddagskaffi i sola, inni mellom trillebårene med graps og ugras, smakte her på nye trommelhagebordet. 


Studenten som reise tilbake til Bergen idag fekk med seg endå ei sydd pute. Stoffet har me kjøpt på Lisi Design.

Ha ein go`e kveld forsatt. Eg skal ut på terrassen og nyte den flott seinsommerkvelden. 
Det vart lite sying idag. Får ta det igjen i morgon, har to slumreteppe på gang:)). Det likar eg. Jo meir på gang jo meir idear og inspirasjon får eg. 

klem
lilla dør

1 kommentar:

  1. Gratulerer !! Den koppen med ugla var supersøt. Vi har også en masse hagearbeid nå, etter å ha vært på ferie så lenge. Tenker studenten er godt fornøyd med putene. Rart det der med at har man endel prosjekter på gang, så får man ideer til enda mer. D

    SvarSlett