søndag 29. mai 2011

Frå Jærdagen til tapas i Nordhellvegen

 Her ser ein litt av snadderet me kjøpte på Jærdagen.
 Rababrasaft frå Köhlerpaviljongen på Nærbø.

 Diversse oster frå Nederland og Italia og Knudost (kvit geitost) frå Aurenes i Time. Og Jakobs brød Storhaug i Stavanger.

Serrano skinke fra Spania og diverse spanske spekepølser.


Sylta gulrot og sylta grøne tomater (Jærkokken) og italienske oliven.
Gubben har laga fantastisk pesto av parmesanosten han kjøpte på Bryne. Kjempe god,  bare kom og smak. Velkommen! Alltid gildt med besøk.

2 kommentarer:

  1. Hvis du har tilgang til rabarbra så er det kjempe lett å lage egen råsaft ;) Vi tok å skjærte den i biter, la de i en bærepose i to døgn. Etter det så tar du de opp igjen, stikker masse masse hull med en gaffel og lar det renne av seg i ca et døgn. (tar litt tid før den tiner) Du må klemme litt også for å få ut alt. Så er det bare å smake til med sukker. Vi hadde 3kg på 5 liter råsaft, det ble litt mye...

    Kjempe hyggelig blogg du har, er innom fra tid til annen og henter inspirasjon :)

    Ha en forsatt fin sommer!

    http://llamaglama.blogspot.com
    http://thereseodd.blogspot.com

    SvarSlett