lørdag 23. november 2013

Venninnekveld ein fredagskveld med stichery
Me hadde kjøpt kvar vår pakke med julestjerner frå Cathrines qulitestue. Der var det ferdig påtegna motiv på lysgrålig lin. (Men må bare få sagt det med ein gong dette skal ikkje være ferdig denne jula:))) 


 Jillt med slike felles prosjekt og jentekvelder


Føreløpig ligge sticheriet i posen klar til neste anledning. Nett no er det førebuinger til jula med litt julegåveproduksjon.


Forsatt god helg ynskjer eg dokke med ei av mange fine roser eg vert så heldig å få denne helga.

Tusen takk!

Klem
Lilla dør

5 kommentarer:

 1. Det var ei innholdsrik stjerne! Og du har mye smått og koselig broderi her, så godt å ikke stresse til jul i år, men kose det med det!
  God helg videre!

  SvarSlett
 2. Er det noe du ikke kan? Flinke du. I gåt fikk jeg både garn og bok som jeg bestilte. Skal starte på Fanagenseren i uken som kommer. Kan du huske pinnestørrelsen du brukte? Måtte du ta større eller mindre størrelse uti fra oppskrifta. Siden det er et annet garn enn det som oppskrifta er laga til ? Mye mas,men det er kjekt hvis du har tid til å svare.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Mykje eg ikkje kan;)) men takk. Eg trur brukte pinner nr 4. Eg strikka prøvelapp.... slik at eg fann ut kor mykje eg skulle legge oppog kva som var riktig pinnevalg for min strikkefasthet. Ellers sjå mailen eg sendt til deg der står det lit om fellingen.

   Slett
 3. Koselig arbeid dette . Har litt forskjellig liggende jeg også. kanskje det burde komme frem i lyset og bli ferdig.
  Ha en fin uke

  SvarSlett
 4. Kjekt med jentekveldar og stitchery. Nydelig mønster med masse kosearbeid på.

  SvarSlett