mandag 22. oktober 2012

Mandagsinspirasjon


 Har fått meg ein ny kompis på arbeidsrommet:) Jillt å ha nokon å diskutere med. Riktig så triveleg kar. Dansk design: maileg. Nett no har han inntatt garnlageret mitt.


 Fine fargar og garnkvalitetar. Det er bare tida som manglar....har inspirasjonen. Men garnet kjem nok i strikkemaskina eller på strikkepinnane etterkvart.


 Dette morosame garnet kjøpte eg i USA hjå The Purl bee. Litt usikker på kva eg skal bruke det til. Er i bomullskvalitet. Idear mottas med takk. Eg trur det må verta noko til jul....


 Ei dansk ugle følger og med frå garnlageret.


 Jillt når me fortsatt kan plukke litt inn frå hagen og ha på kjøkkenbordet.
Garn frå The Purl bee


Held på med ein hals i tre ulike ullgarn. Teknikk; falsk ribbestrikk. ( 1. pinne rett og 2. pinne 1 r, 1vr ut pinnen. Desse to pinnane gjentas ). 

Klem
Lilla dør.

4 kommentarer:

 1. Hei :) Ja jeg er skikkelig i symodus for tiden.
  Så mye fint garn du har. Likte godt det du kjøpte i USA også, men har ikke forslag om hva du skal lage akkurat...... Maileg kaninene er så skjønne :) Jeg har noen jeg også. Veldig kjekke å diskutere med alltid enige ;)
  Ha en fortsatt fin uke.
  Klem fra Tine

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har her på bloggen din. Virkelig skjønn strikk, og så fint garn! Det i rødt og hvitt minner jo om polkagriser. :) Herlig kanin du har fått deg også. :)

  SvarSlett
 3. Hei!! Det var noe kjent med den kaninen!! Tror jeg har en fetter!!:-) For et deilig garnlager!! Morsomt hvitt/rødt garn!! Kluter?? Har akkurat vært i Usa, men fant ingen garnbutikker......Fant heldigvis litt quiltestoffer:-) Ha en fin dag! AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Nå ser eg du er på gang att. Var reint bekymra for det var ingen bevegelse på bloggen.Flott garninspirasjon. MR

  SvarSlett