søndag 14. oktober 2012

Litt av kvart:)


Denne helga har det vore litt av kvart som sagt. Igår var det ein kjempe fin hagedag ...fekk rydda vekk  sommarblomane som var visne og planta litt nye løkar.  Tid til strikk og kaffi vart det og:) Kan det bli bedre i solskinnet? Hadde godt lag og.


Ynglingsblomane min står forsatt fine.


Rett før helga var eg ein tur ut til Anny på Idestova på Bryne (du finn ho på Bryne Gamle Mek) kjøpte meg nytt bil- og turstrikk:)  Mykje rundt og rundt i rettstrikk. Utmerka til biltur etc. Sjå den fine strikkeveska eg fekk med. Reknar meg som ein goè kunde. Eller kva Anny? :)))


Det skal bli ein ny genser til ein av guttane mine.


Fine naturfarger


Idag hadde me ein flott tur på Høg-Jæren. Gjekk frå Holmavtn via Steinkjerringa til Synestvarden og tilbake til Holmavatn. Ein fin rundtur snaut 1 mil.


Fine hortensia frå hagen der den små blomsten i hortensiaen er vekk. Då er det perfekt tid å plukke hortensiaen som skal tørke og stå utover hausten. Sjå den fine grønlilla fargen. Flott haustpynt til kjøkkenbordet mitt.

Ha ein fin søndagskveld og goé veke.
Klem
Lilla dør

4 kommentarer:

 1. Så flittig du er med stikkepinnene. Jeg har store planer om å strikke, men det er den tiden...... ikke nok timer i døgnet til å klare alt en vil.
  Men alikevell tid nok til det en vil eller....
  prioritering er det noe som heter :)
  Flotte bilder fra Jæren. Det skulle jeg også ha vært gitt... Blir spennende og se hva du skal strikke, jeg har bare menner her hjemme, foruten en jentepusekatt. Fortsatt fin uke til deg.
  Klem fra Tine

  SvarSlett
 2. Der skulle jeg gjerne ha vært. Kaffe, strikketøy, høstsol - nyyyydelig! Flotte bilder også!

  SvarSlett
 3. Nydelige fargepaletter både i blomster, landskap og strikketøy...

  SvarSlett
 4. Så koselige bilder hos deg, kjempefint strikk du har begynt på! Ha en fantastisk høstuke hos deg!

  SvarSlett