lørdag 16. april 2016

Lite håndarbeid......tid for hage
 Det vårast og  det har vore ganske bra ver på Jæren den siste veka. Blir lite overskudd til kreative sysle utenom hagearbeid.... merkar at me har stor hage.


Fekk så vidt litt tid ved symaskina her ein kveld..... det var jillt:) Kjenne på at eg skulle hatt meir tid der. Det gir glede og avkobling.


Quilting på gang


 Her skulle det ha vert før og etter bilde. Gubben især har stått på her i dag. Fjerna greiner, grasstorver og ugras,  har vel kjørt bort ti trillbårer her idag. Det er vel bedre trening enn treningstudio :) Kjenne me har vondt i musklar me ikkje visste me hadde i kveld.


Fint vart det


 Mange bed ventar og ropar om hjelp.... :)


 Desse har sådd seg sjølv frå i fjor. Kjempefine. Nydelige farger.


 Ramsløk på gang. Kjekt når det ein planta i fjor kjem opp igjen i år......gleder meg til eg kan høste dei på forsommeren


 Rababra ;) mange slik tuer....så iår blir det rababrasaft etc.


 Gubben snikrar litt inni mellom. Hyller på terrassen på gang.... egen design igjen. Han slår stadig til. Dette er blomsterhyller til pelagonier...... skal få sjå meir etter kvart.Maling på gang.... det blir grått i år.

Klem
Lilla dør

7 kommentarer:

 1. Her var det mykje fint ... og spennande... må snart ha meg ein inspirasjonstur 😊😊😊 klem

  SvarSlett
 2. Det er på denne tida av året vi merker forskjellen på kysten og innlandet best. Her ligger det snø rett utafor huset selv om den minker litt for hver dag. "Men enno er det langt til vår...". Herlig å se at det gror hos dere. Og for en flink og arbeidssom mann!
  Bedre vær enn meldt i dag. Tror det blir en tur på beina da det blåser litt for mye til skitur på fjellet.

  Riktig god søndag fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Hei, ramsløken er "klar" til bruk, ingen vits i å vente. Ta noen blader, finhakk og lag en "Quiche" eller terte som dere sier, nydelig skal jeg si deg!
  Jeg er nettopp ferdig med å lage større mengder av pesto og kryddersmør. Pestoen står i kjøleskapet og smøret er fryst ned i ruller så vi har hele grill sesongen. Må innrømme at jeg ikke har hatt sansen for ramsløk til for 3-4 år siden, nå er det et must. Heldivis vokser den i skogen ikke så langt herfra men sesongen er kort.
  Lykke til!!
  Hilsen Annette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for godt tips 👍 Fyrste år me har ramsløk 😍

   Slett
 4. Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.


  great work

  تصميم مواقع
  amazing

  شركة تنظيف بالرياض
  good job Beautiful! :)

  حراج السيارات

  SvarSlett
 5. Så flott quilteprosjekt du jobber på. Ser nydelig ut allerede nå. Spennende å se hva du tryller frem til slutt :)

  Mye godt arbeid gjort allerede. Fin-fint utendørs allerede og godt på veg til å kunne nyte mer av vår og sommer som er i vente. Kjekt å være kreativ selv og lage sine egne løsninger. Suger til meg tips!

  Vi har et ganske stort uteområde som fortsatt kun er delvis naturtomt, delvis gravd opp for å planere ut til plen. Det skal bli hage og en god del terrasse - og løsninger med stein.. Ting tar tid. Og peng ^_^ Kjekt å pusle på ute og se endringer, ting som spirer frem igjen fra krukker og finne på noe nytt :D

  Nyt dagen!

  SvarSlett
 6. Det er en herlig årstid vi går i møte😊. Kos deg med pusleriene dine, både ute og inne😊

  SvarSlett