fredag 4. mai 2012

Helg igjen:) Klar for helg igjen......nytt blad i posten idag. Og nye blomster på bordet!!  Når det er så surt og kaldt ute at eg får nyte sommerblomstrene inne ei stund til:). Goé start på fredagskvelden saman med kaffikoppen, det var mykje gild og kjekk inspirasjon i Lev Landlig bladet.


 Sjå den flotte fargen på blomstrene. Se og kjenn sommerfølelsen!!!


 Rakk å beisa kjøkkenterrassen i går.  Gubben hadde vaska den rein og fått vekk den gamle beisen. Målet mitt var å få fargen mest mulig lik gammalt slitt treverk. Valet stod mellom å grønnsåpevaske terrassen eit par gonger i året eller beise den. No vart det beis....Eg falt for Baron terrassebeis. Slik skulle det bli (sjå bilde). Er i grunnen ganske fornøgd. Spent på korleis det blr når eg i morgon får inn på det ubehandla teakbordet mitt på terrassen.
 Tulipaner frå hagen.


Goè fredags kveld.
Takk til nye følgere og kommentarer på bloggen.
Det varmer.

Klem Lilla dør

3 kommentarer:

 1. Nydelig verandagulv. Vi skal også til å beise vårt. Har tenkt på grå, men nå ble jeg i tvil. Fin lilla blomst. Ha en fin helg. Klem, Drude

  SvarSlett
 2. Baron terassebeis e d beste h selt mykje allerede mange nye fine farger så d har gjort et godt valg:-))

  SvarSlett
 3. Det vart fint! Eg vil også ha grått terassegolv, men eg trur eg må vente til neste år. Då blir det litt meir nedslitt, og det blir forhåpentligvis lettare å fjerne den gamle beisfargen.
  God helg!

  SvarSlett