tirsdag 29. desember 2020

Kaniner X 4 klar for nye eventyr


Eg kjøpte fire kaniner på Kid i haust på tilbud. Eit kupp som eg plar seia.Til gi bort pris. Eg som syr hadde aldri kunna ha laga dei til den prisen...tenk stoff pluss tid. 
Planen var med ein gong at eg skulle strikke og sy kler til dei :) men hausten gjekk fort, plutselig desember. Men litt kler vart det. Bestemorgulla er nok veldig fornøyd.

i


Til prinsessene sine kaniner strikka eg genser i rødglittertråd. Håper bukse/truser kjem etterkvart. Ingen mønster, strikka dei på "måfå", det bruker å gå godt så lenge eg har kaninene til å prøve på.
4 av desse :) dei var lange ca 60 - 70 cm trur eg
Har kosa meg med det om kveldane og ledige augenblink inni mellom


Til jenten sydde eg skjørt lik deira. Guttane fekk bare genser.Motivet på guttegensarene var S til Sverre sin og maskesting med traktor til Trygve sin. 
Koffert til ha byttekler måtte dei jo ha med på ferden... no er dei flytta inn hjå mine barnebarn...kanskje kjem dei på besøk av og til :) tanken er at eg skal lage litt meir kler etter kvart.


Klar for nye eventyrJulafta før dei var pakka inn og lagt under treet fekk dei prøve utsikten ifrå juletreet:)


To er flytta til Stavanger og har fått mykje godt lag og god servering...både grøt og vaffel trur eg. Eg fekk drikke kaffi saman med dei i jula der.


 Klem
bestemor


2 kommentarer:

  1. Så flotte, Kari. Til bestemorgullene går jeg ut i fra:-)). Takk for mange fine stunder i året som snart er historie og riktig godt nytt kreativt år. Klem fra Elisabeth

    SvarSlett
  2. Dette ble ei kosestund! Veldig artige kaniner du har kledd opp, og veldig kjekt å kunne glede barnebarna!

    Godt nyttår fra Ingunn

    SvarSlett