søndag 19. januar 2014

På ein blåsbortdag


 Er ferdig med årets fyrste syoppdrag:). Har vore jillt. Eg kjem nok til sy fleire slike teppe. Når eg jobbar med eit prosjekt kjem den eine idéen etter den andre. Det tyder vel på at eg blir inspirert.

Idag er eg glad eg er ferdig med prosjektet og har fotografert tinga eg skal sende frå meg. For idag har forkjølesen har tatt overhånd. Kaffi og mac er ikkje feil.
Å lage blogginnlegg er avslappane og jillt.
 Ellers er eg ikkje arbeidsledig på strikke- og heklefronten. Nesten som eg burde helde denne korga for meg sjølv. Mykje jillt eg kan gjere ferdig eller byrja på. Kjem vel fram etterkvart:).
Praktisk med ei slik korg når eg har lova å bare ha ei korg om gongen her i stova. Det hjelper når den er 60x60cm. Men som regel må eg ha eit lita attått.


Dette produkt kjøpte eg sist eg var innom ein strikkeforetning i Danmark. Kjempegoé fuktighetskrem. Kan anbefalast,  er det ikkje det det heiter? Har den liggande i strikkekorga.


Litt garn frå Tyskland, Danmark og London.........og mykje frå Bryne.
 Igrunn ikkje rart den er full når eg til og med samler på julepapir som gav ein del inspirsjon. Kan bli til noko det og:)


Julepapir


Denne boka er min fast følgesvein. Eg limer og skriver inn ting som gir inspirasjon og eg skisserer idear og tankar.  Mange prosjekt eg kan finne tilbake til her. Denne er no full slik at eg nok må skaffe meg ei ny.


Ha ein goe søndag vidare. 

Klem 
Lilla dør

7 kommentarer:

 1. Teppene du har laga ser kjempefine ut! Lurt med ei slik inspirasjons bok :-)

  SvarSlett
 2. Desse teppa såg flotte ut :-) Du er kreativ og flink!
  Klem

  SvarSlett
 3. Ja, inspirasjon kan en finne alle steder. Tenkte med en gang på applikasjonsmotiv da jeg så julepapiret ditt :) Fine tepper du har sydd!

  SvarSlett
 4. Julepapiret var jo kjempesøtt. Må jo være ideell som mal til lappeteknikk på løper

  SvarSlett
 5. Så mykje fint og spennande du syr. Ha ein riktig god dag! Klem

  SvarSlett
 6. Her var mye nytt og flott å se, skjønne tepper:)
  Ha en fortsatt fin og kreativ uke.
  Klem.

  SvarSlett
 7. Toppene var kjempefine Kari. Lykke til med kurs. Klem Ingeborg

  SvarSlett