tirsdag 30. desember 2014

Romjulsfri og rydding på syrom og i strikkekorg......


 Fekk tømt stikkekorga og sortert det som var der. Eg har tenkt tanken men no trur eg det må bli: INNKJØPSSTOPP.  Du så mykje jillt eg har å halde på med. Heldige meg.
I allefall nesten innkjøpsstopp av garn og stoff. Heilt stopp klarer eg nok ikkje, men nesten trur eg. Har veldig mange påbegynnte prosjekt og mange er planlagt der eg har det eg treng for sy eller strikke. Så kanskje dette må bli nyttårsforsettet mitt.


Her noko av det som ligge, garn til hals. Kjøpt i Tyskland.


 Dette garnet samlar eg på ....kjøper litt kvar gong eg er i London. Dei har det mellom anna på Loop. Kva eg skal bruke det til veit eg ikkje. Tar imot gode forslag. Men det er nokre fantastisk fine farger i et nydelig ullgarn:)


Påbegynte vottar i fjor


Pinnane er sorterte og klar til bruk. Både rundpinnane og strømpepinnane:)


Lageret av ulike garn er STORT. 
Til meir eg strikkar til meir garn får eg trur eg. 
Har til og med notert ned dei ulike prosjekta som er påtenkt og påbyrja. Gubben har mumla om eit eller anna antall,  han er nok inne på noko der og. Sjølv om eg ikkje vil innrømma det heilt. Men no har eg det svart på kvitt.......


 Sist innkjøpte garn rett før eg sa (nesten) stopp:) til lubbar


Syrommet er og ganske ryddig:) klar til sying. Gleder meg til det.....mange tanker og idéar...... kjem etterkvart.

Stofflageret trur eg eg får ha for meg sjølv inntil vidare. Skal heller få sjå dei ferdige produkta i åra som kjem:)

Klem
Lilla dør.

6 kommentarer:

 1. Klar for nye, spennende prosjekter i 2015! Ser bra ut :)

  SvarSlett
 2. Ser du har et flott utgangspunkt til å strikke mye nytt:) Lykke til med kjøpestoppen! Her blir det nok ikke noe stopp, for jeg blir så inspirert når jeg er innom håndarbeidsbutikker, og da blir det ofte med en del hjem. Men det er også det jeg koser meg med, å bruke kreativiteten, så materialet blir alltids brukt til slutt:)

  SvarSlett
 3. Velkommen etter, Kari! Min kjøpestopp har noen unntaksregler, men jeg vil aldri klare å tømme lageret i 2015 uansett ��Reidun L

  SvarSlett
 4. Her var det ryddig og flott :-) godt å få det gjort :-) tru om eg skal hive meg på kjøpestoppen eg og ??? men det må bli på stoff for min del, det hadde nok lønt seg trur eg, må tenkje litt på det................ kan nok likevel sy myyyyykje .......... ynskjer deg eit godt nyttår, takk for det gamle :-)
  Klem

  SvarSlett
 5. S flink du er som har ryddet så fint! Mye herlige garn ser jeg du har, og en flott utsikt ved sybordet ditt!
  Det er deilig å ha gjort slik før det nye året, nå kan du kose deg og strikke og sy i vei. Ha et riktig godt nytt år:))

  SvarSlett
 6. Garn er jo flott som derkorasjon og, så eg synes at vasen med garn fra London skal få fortsetta å væra dekorasjon, og så kan du jo kjøpe en større vase på Ikea :-) Godt nyttår

  SvarSlett