tirsdag 19. september 2017

Heldige meg


 Var ein tur ut hjå svigers i helga ... fekk med oss masse plommer..... fantastisk kjekt, så no blir det plommesyltetøy.


 Måtte få litt på kok no med ein gong. Resten av plommene fraus eg. Eg liker best å fryse plommene før sylting slik eg kan ta av skinnet før eg koker syltetøy.....  Det er lettare å få det til når plommene er frosne.


 Det vart ein kjempe godt test av syltetøyet i helga..... det høyre hausten til med plommesyltetøy. 




Tusen takk til svigerfar for plommene og til gubben som plukka dei til meg. 

Klem
Lilla dør

1 kommentar:

  1. Nå er jeg nesten misunnelig. Plommesyltetøy er kjempegodt. Jeg får nøye meg med å kjøpe "spiseplommer" på coopen. Norsk frukt er absolutt best.

    Riktig god helg fre Ingunn

    SvarSlett